Reservér en tid

Ring på 2856 6037 eller send en mail til ahh@existentiel-psykologi.dk for at aftale en tid til samtale. Jeg svarer normalt på henvendelser indenfor 24 timer.

Vær opmærksom på at reservation af tid er bindende. Honorar afregnes normalt efter hver samtale. Afbud skal meddeles på telefon, SMS eller mail senest dagen før kl. 18 eller ved akut opstået sygdom senest kl. 7:30 samme morgen. Ved udeblivelse eller for sent afbud beregnes et gebyr på kr. 350,-.

Hvis du har henvisning fra en praktiserende læge, kan du få tilskud fra den offentlige sygesikring. Læs mere her.


På baggrund af de seneste anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen er klinikken åben for samtaler med fremmøde i klinikken fra 15. april.

Sundhedsstyrelsen anbefaler endvidere at man benytter telefon- eller videokonsultation til samtaler med psykologer, hvis man har mulighed for det.

Videokonsultation foregår via en krypteret forbindelse på sundhed.dk. Det fungerer som en almindelig samtale hvor du først aftaler en tid med mig. Se hvordan du kommer i gang med at bruge VideoPsykolog her.

På sundhed.dk skal man i to omgange logge på med NEM-ID for at benytte VideoPsykolog. Læs vejledningen og find linket til mit “online venteværelse” på listen over psykologer. VideoPsykolog fungerer kun i en Chrome-browser på en PC eller en MAC.