Reservér en tid

Ring på 2856 6037 eller send en mail til ahh@existentiel-psykologi.dk for at aftale en tid til samtale. Jeg svarer på henvendelser indenfor 48 timer på hverdage.

Send eller indtal kun dit navn og evt. telefonnummer. Af hensyn til datasikkerhed og behandlingsetik skal du ikke skrive om de spørgsmål du ønsker at tale om, eller grunden til at du henvender dig.

Vær opmærksom på at reservation af tid er bindende. Honorar afregnes normalt efter hver samtale. Afbud skal meddeles på telefon, SMS eller mail senest dagen før kl. 16 eller ved akut opstået sygdom senest kl. 7:30 samme morgen.

Ved udeblivelse eller for sent afbud beregnes et gebyr svarende til patientens andel af honoraret for en konsultation.

Hvis du har henvisning fra en praktiserende læge, kan du få tilskud fra den offentlige sygesikring. Læs mere her.


Du kan gennemføre en samtale som telefon- eller videokonsultation, hvis du f.eks. vil mindske risiko for smitte med Coronavirus.

Videokonsultation foregår via en krypteret forbindelse på sundhed.dk. Det fungerer som en almindelig samtale hvor du først aftaler en tid med mig. Se hvordan du kommer i gang med at bruge VideoPsykolog her.

På sundhed.dk skal man i to omgange logge på med MitID for at benytte VideoPsykolog. Læs vejledningen og find linket til mit “online venteværelse” på listen over psykologer. VideoPsykolog fungerer kun i en Chrome-browser på en PC eller en MAC.